UZM. DR. VOLKAN BAHADIR TARAFINDAN HASTANEMİZDE SİGARA BIRAKMA POLİKLİNİĞİ AÇILDI
08 Ocak 2020

• WhatsApp Image 2018-07-20 at 16.39.20(2).jpeg

• WhatsApp Image 2018-07-20 at 16.39.20.jpeg

• Çüngüş'te sigara bırakma polikliniği açıldı.
    Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde ilçe hastanesi bünyesinde sigarayı bırakmak isteyen bağımlılara yardımcı olmak ve sigarayı bıraktırmak amacıyla poliklinik açıldı.
    Çüngüş E2 İlçe hastanemiz Başhekim Uzm. Dr. Volkan bahadır tarafından yapılan açıklamada, ''Sağlık bakanlığı tarafından bağımlılıklarla mücadele kapsamında yurt genelinde verilen bir hizmeti, ilçemize de getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
    Sigarayı bırakmak amacıyla destek isteyen tüm vatandaşlarımıza hafta içi her gün 08:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet verilecek. En büyük hedefimiz sigara bırakma polikliniğimize başvuran hastalarımızın tamamına sigarayı bıraktırmak ve tekrar başlamasını engellemektir dedi.
    Polikliniğimiz'de  muayene olabilmek için belirlenen günlerde Sigara Bırakma polikliniğimize müracaat edebilir veya T.C Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) WEB sayfası üzerinden 182 No'lu veya Alo 171 Sigara bırakma danışma hattını arayarak randevu alabilirsiniz.